Uncategorized

Streamer sub lupă – Weekey94

Ca să păstrez tematica din ediția trecută de streamer sub lupă, urmează un streamer la fel de competitiv ca spikeflo, anume Weekey94 sau pentru prietenii lui apropiați, Viki.

Weekey94, român stabilit în Franța de ceva vreme, face stream doar de jocuri competitive. Câteodată mai vedem și jocuri relaxante, de genul Snow Runner sau Cities Skylines, dar în mare o să îl vedeți în Escape from Tarkov.

Înainte să începem, Weekey poate fi găsit pe următoarele platforme:

Youtube
Instagram
Discord
Twitter
Facebook

Ce îl recomandă

Primul lucru care îl recomandă pe Weekey este skill-ul si cât de ușor ajunge să domine într-un FPS într-un timp foarte scurt. Țin minte că s-a apucat la recomandarea lui DeeGoesLive să joace Rainbow Six Siege și după câteva sesiuni domina pe toată lumea.

Nu mai sunt clipuri de atunci, dar vă las cu altele care atestă cu Vulpea94 nu te joci.

Pentru clipuri din Escape from Tarkov vă invit la un frag movie de pe canalul lui de Youtube.

Comic, al doilea lucru care îl recomandă este rage-ul. Dacă petreci ceva vreme pe stream ai impresia că este genul de om care nu ar înjura pe stream. Totuși când se aliniază planetele am avut parte de momente în care aveam impresia că mă uit la alt streamer.

Weekey94 vrea mereu să facă ceva diferit pe streamul lui când vine vorba de aspectul vizual: un overlay schimbat, un custom background de green-screen făcut de el, un lucru dinamic pe ici, pe colo.

Ce nu îl recomandă

E greu să găsești ceva ce nu îl recomandă, dar o să încerc să sțerg lupa și să descopăr ceva.

Uneori streamurile lui sunt prea sumbre sau serioase. Rareori l-am văzut pe Weekey să facă o glumă despre cineva din chat, despre o situație sau pur și simplu să facă o glumă. Câteodată m-am întrebat dacă e supărat sau așa e felul lui de a fi.

Aici mergem în spectrul subiectiv. Câteodată râmân cu impresia că uită că face stream și e imersat 100% în jocul pe care îl joacă, de aici și nivelul nu tocmai mare de interacțiune cu lumea de pe chat.

Recomandări

Ca la spikeflo și laylow, secțiunea de sub canal (secțiunea de informații) nu este în ton cu celelalte elemente de pe stream sau cu logo-ul pe care îl are. Dacă se pot omogeniza aspectele acestea ar fi perfect.

Păstrarea momentelor faine.
Voiam să introduc câteva din momentele pe care le-a avut în Rainbow Six, dar nu mai erau în istoricul de clipuri. Ar fi binevenită o arhivare a streamurilor în care știe că a avut play-uri dumnezeiești.

Uploadul constant pe Youtube. Weekey este peste jucătorul nostru de rând în mai orice joc. Ar fi benefic pentru canalul lui de Twitch dacă ar pune în mod constant filmulețe bine editate cu fragurile pe care le face.

Părerea altui streamer

Weekey este un streamer cu o personalitate unică pe care cu greu o găsești la altcineva. Pe lângă asta faptul că joacă la un nivel înalt orice joc pe care pune mâna este un mare plus. Sfatul meu este să nu schimbe nimic, să aibă rabdare, să meargă mai departe cu limba română. N-a obținut nimeni nimic vreodată, renunțând.

Leave a Reply