De Gaming Stiri

De Gaming #1

Inspirată de postările zilnice pe care le face nwardu.ro despre tehnologie m-am gândit să încep si eu o astfel de serie, dar la mine o să fie săptămânală.

Înainte să începem, aș vrea să îi dau o notă personală serie și să vă invit la o discuție de gaming.

Discuția “de gaming”

Săptămâna viitoare toată lumea va avea Cyberpunk 2077 în vocabular.

Dacă tu nu o să te joci viitorul candidat la GOTY 2021 am două întrebări pentru tine, de ce nu te joci Cyberpunk 2077 și ce te joci în locul lui?

Răspunsurile? Comentariu la articol, mesaj pe Instagram sau poate chiar să veniți pe Twitch să începem un întreg război.

Știri

RTX 3060Ti dus-a fost

Placa grafică GeForce RTX 3060 Ti | NVIDIA

NVidia a lansat pe 2 decembrie noua suită de plăci video RTX 3060 Ti.

Din spusele lor ar trebui să bată un 2060 Super și să se lupte cot la cot un 2080 Super. Din păcate din cauza stocului ba disponibil, ba indisponibil aproape că trebuie să dai refresh non-stop la paginile magazinelor de component hardware.

Counter-Strike Global Offensive are un nou season pass.

Season Pass-ul se numește Operation Broken Fang și poate fi luat de pe Steam cu 12.75 euro

Au trecut luni bune de când CSGO nu a mai avut un update considerabil pe partea de conținut de foarte multă vreme. Iată că a venit taman în perioada sărbătorilor de iarnă Operation Broken Fang. Aceasta introduce un manager de statistici, moduri noi de joc, 7 hărți noi de joc și o grămadă de cosmetice.

Xbox Games Pass – noutăți în magazinul celor de la Microsoft

Xbox Game Pass Update - December 2020

De ceva vreme am un abonament Xbox Game Pass și pot spune că merită din plin, mai ales dacă ești genul de jucător care se plictisește repede de un joc.

De curând au băgat următoarele titluri disponibile pe anumite platforme.

  • Control (Console/Android)
  • DOOM Eternal (PC)
  • Dragon Quest XI (Console/PC)
  • Haven (Console/PC)
  • Rage 2 (Android)
  • Droplet Slime Rancher (Console/Android)
  • Va-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action (PC)
  • Yes, Your Grace (Console/PC/Android)

Call of Duty și cele 3 miliarde de dolari

Stonks | Know Your Meme

Nu înseamnă neapărat că e și profitabil dar totuși vorbim de o grămadă de bani ce au traversat conturile Activision.

Aparent s-au vândut active în valoare de 3 miliarde de dolari, iar activele sunt reprezentate de orice obiect fizic sau digital ce poartă marca Call of Duty.

Lansări de jocuri

Ne apropiem din ce in ce mai mult de lansarea celui mai râvnit joc din ultimii ani, însă săptămâna acesta au fost câteva lansări notabile pe care aș vrea să le trec în revistă.

Empire of Sin

Personal am așteptat jocul acesta cu sufletul la gură, dar din cele 3 ore pe care le-am jucat pe stream nu pare să aibă acel factor de retenție care să te țină aproape de monitor. Brenda Romero a anunțat că se vor lucra la updateuri care vor să facă din Empire of Sin un joc mai bun.

Dacă timpul o să îmi permită o să încerc să îi fac un review aici sau pe Youtube.

Immortal Fenyx Rising

Immortal Fenyx Rising este un joc open world, făcut de către cei de la Ubisoft. Personjaul principal îl alegi tu cum vrei să fie, fată, băiat, cu păr lung, cu păr scurt. După ești gata de aventura în cele 7 regiuni inspirate din mitologia greacă.

La prima vedere pare să fie un joc de mobile sub acoperire, dar din ce am văzut la câțiva streameri e ceva un pic mai mult. Deși sunt destul de sceptică o să îi dau o șansă dacă to am subscripția de UPlay+ activă.

Phoenix Point: Year One Edition

Deși nu este o lansare “nouă”, merită trecut pe listă pentru că totul este împachetat într-un pachet complet. Jocul, dezvoltat de către cei de la Snapshot Games, a fost lansat pe data de 3 decembrie 2019 și intră în categoria de strategie pe ture (Turn Based Strategy).

Ce face ca acesta să fie mai special decât restul TBS-urilor ce s-au lansat în ultima perioadă? Se vrea a fi un succesor al series X-COM, ceea ce nu este departe de adevăr pentru că șeful studioului este Jullian Gollop, cel care a pornit faimoasa serie X-COM în anii 1990.